ویزای دبی

بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی دبی توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌شود و سفارت امارات متحده عربی ویزای توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی دبی و امارات متحده عربی تقریبا بی‌دردسر است و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌ نداشتن سفارت، احتیاج به مصاحبه نیست و حضور متقاضی ضرورتی ندارد. فقط باید براساس نوع ویزایی که می‌خواهید، مدارک و پول کافی را به کارگزار مورد نظرتان برسانید.

انواع ویزاهای توریستی امارات

برای ورود به هر کدام از شهرهای امارات، باید ویزای امارات متحده عربی را داشته باشید. ویزای توریستی امارات معمولا ۱۴ روزه است و هر ویزا به مدت یک ماه اعتبار دارد؛ یعنی با ویزای توریستی امارات شما حق ۱۴ روز اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید. البته دریافت ویزای یک ماهه و سه ماهه هم از امارات امکان پذیر است و با انتخاب این نوع از ویزا شما امکان یک یا سه ماه اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید.
قیمت ویزای توریستی امارات براساس نوع ویزا، مدت اقامت، عادی یا ضروری بودن متفاوت است. در صورتی که بخواهید بدون بلیط هواپیما، ویزای دبی و امارات بگیرید، از شما یک چک ضمانت هم دریافت می‌کنند. قیمت ویزای عادی امارات، ۳۳۰ هزار تومان است.

برای درخواست ویزای دبی و امارات، با کارشناسان سعادت سیر تماس بگیرید. سعادت سیر فقط برای صدور ویزای عادی دبی اقدام می‌کند.

زمان لازم برای صدور ویزای امارات

ویزای امارات در دو نوع عادی و اضطراری اخذ می‌شود. دریافت ویزای امارات به‌صورت عادی معمولا ۷ تا ۱۰ روز کاری و ویزای اضطراری حدود ۳ روز کاری زمان می‌برد.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی دبی

  • اسکن رنگی دقیق و کامل از دو صفحه اول پاسپورت
  • نوع ویزا: یک بار ورود

توجه: ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا به هر دلیلی، خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد.